Otelinizin Online Rezervasyonlarını Artırmanın 5 Yolu

0

Oteller için en verimli rezervasyon kaynaklarından biri, işletme web siteleri. Acentelerle yapılan yüksek komisyonlu çalışmaların performansına göre, doğrudan rezervasyon işlemleri çok daha etkili. 

Düşük komisyonlarla gerçekleştirilen, web sitesinden ve kolayca yapılabilen doğrudan rezervasyonlar, otellerin kâr oranını artırmanın yanında, ziyaretçiler ve otel arasında daha sıkı bir iletişim kurulmasını da sağlıyor. Peki, doğrudan rezervasyonlarınızı nasıl artırabilirsiniz?

Web siteniz mobil uyumlu olmalı

Mobil cihazlar üzerinden yapılan aramaların hacmi, gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle, arama sonucunda girilen web sitelerinin de mobil uyumlu olması gerekiyor. Otel web sitenizin mobil uyumlu olmasını sağlarsanız, potansiyel ziyaretçilerinize çok daha etkili bir deneyim sunarsınız.

Protel’in oteller için sağladığı yenilikçi çözümü Barboon, otel web sitenizi yenilemenizi sağlıyor. Barboon’la tanışarak işletme web sitenizi yenileyebilir, bu web sitesi üzerinden rezervasyon almaya başlayabilirsiniz.

İndirim, kampanya ve fırsatlar sunun

Doğrudan rezervasyonu artıran en önemli faktörlerden biri de site içi yapılan rezervasyon işlemlerinde indirim ve kampanyalar sunmaktır.

Barboon, web sitenizden özel kampanya ve indirimler sunarak, ziyaretçilerinizin rezervasyon satın almasını sağlayacak adımlar atmanızı sağlar. 

Sitenizi sosyal medyada tanıtın

Web sitenizi sosyal medya hesaplarınızda tanıtabilir, web sitenize özel indirim ve kampanyaları da bu mecralardan duyurabilirsiniz. 

Böylece, web sitenize gelecek ziyaretçi sayısını artırabilirsiniz. 

Müşteri yorumlarını önemseyin

Farklı platformlarda yapılan müşteri yorumları, otelinizle ilgili en çok ilgi çeken başlıklardan biri. Daha önce otelinizde konaklamış ziyaretçilerinizin yorumlarını incelemeli, gerekli durumlarda da bu yorumlara cevap vermelisiniz. Müşteri memnuniyeti arttıkça, doğrudan rezervasyonlar da artış gösterecektir.

Doğru çözümü kullanın

Otelinizin doğrudan rezervasyon ve online rezervasyon süreçlerini yönetmenizi sağlayacak doğru çözümü kullanmalısınız. Barboon, benzersiz özellikleriyle, uçtan uca ve kusursuz bir online rezervasyon yönetimi sunar. Hem Online Rezervasyon Motoru sayesinde doğrudan rezervasyonlarınızı hem de Kanal Yöneticisi sayesinde OTA rezervasyonlarınızı kolayca yönetebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz