Resort Oteller için Gelir Arttırıcı Yazılım Çözümleri

0

Resort oteller; spordan eğlence, yeme içmeden alışverişe, hediyelik eşyadan konaklamaya kadar müşterinin ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri bünyesinde barındıran konaklama tesisleridir. Bu nedenle çok ciddi ve karmaşık stok takibi, cari hesap takibi ve bütçe yönetimi süreçleri ve iş yükü yaratırlar.
Bunlara ek olarak, genelde oda ve yatak kapasitesi ortalama bir otele göre çok yüksek olan ve birçok oda türünü bünyesinde barındıran resort otellerin, yüksek miktarda müşteri getirebilen tur şirketleriyle çalışması çok yaygın bir uygulamadır.
Tüm bu süreçler, resort otellerin yönetilmesinde, müşteri ilişkilerinde ve iş ortaklığı ilişkilerinde çeşitli sorunlara yol açabilmektedir. Sektör dinamiklerine göre değişen ve iş ortaklarıyla kurulan ilişkilerdeki fayda odağının farklı olmasından kaynaklanabilen sorunlar, müşteri şikâyetlerine ve bazı iş ortaklıklarının sonlanmasına bile neden olabilmektedir. Oysaki bu tür sorunları çözmek, teknolojinin sunduğu olanaklarla oldukça basit. Üstelik teknolojinin ortaya koyduğu bu çözümler karşılıklı fayda sağlama ilkesine dayanıyor. Bu yazımızda, işletme performansınızı ve verimliliğinizi doğrudan etkilerken hem sizi hem misafirlerinizi hem de iş ortaklarınızı memnun edecek, iki akılcı yazılımı sizlerle tanıştıracağız.

İşletme Performansını Yükseltecek, Yetenekli Otel Yönetim Yazılımı; Suite8

Dünyaca ünlü yazılım firması Oracle tarafından geliştirilen Suite8 otel yönetim sistemi, resort otellerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş ve müşteriyi merkeze alan bir anlayışla yorumlanmış, modern bir otel yönetim yazılımıdır. Aralık ayı içinde duyurulan yeni sürümüyle, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tam uyumlu bir yapıya kavuşan ve gelişmiş yatak satış modülü, talep – şikayet paneli gibi yeni özelliklerle gücüne güç katan Suite8 otel yönetim sistemi hakkında ayrıntılı bilgi almak için Suite8 ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Protel’in turizm sektörünün ihtiyaçlarını piyasaya sunduğu diğer yazılım ve donanım çözümlerini yakından tanımak için üst menüde yer alan ürünler sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz