HP Yeni Bulut Hizmetlerini Duyurdu!

0

Protel’in donanım iş ortaklarından HP, NRF 2020’de (National Retail Federation/Ulusal Perakende Federasyonu) perakendeciler ve konuk ağırlama sektörü işletmecileri için müşteri deneyimlerini dönüştürmeye yardımcı olacak yeni bulut çözümlerinin duyurusunu yaptı.

Tanıtımı yapılan HP Engage Konsolu ve HP Engage Kataloğu; üretkenliği artırmak, manuel IT çalışmalarını azaltmak ve piyasaya sunuş süresini hızlandırmaya yardımcı olmak için kullanımı kolay perakende çözümleri sunmak üzere tasarlandı.

Her türlü işletmede bağlı cihazların sayısı arttıkça UEM (Unified Endpoint Management/Birleştirilmiş Uç Nokta Yönetimi) araçlarıyla çoklu işletim sistemi bitiş noktalarını yönetmek ve gözlemlemek kritik hale geliyor. 2024 yılına kadar işletmelerin %70’inin cihazları modernize etmek için kullanılan UEM araçlarını benimsemesi bekleniyor. Perakende de bunun bir parçası.

HP’nin Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Aaron Weiss; teknolojinin çok yönlü ve bağlantılı bilgisayarlar ile bugünün perakendecilerinin işletmelerini daha iyi yönetmelerini sağladığını belirtti. Aynı zamanda perakendecilerin uygulamalarını güvenli ve verimli bir şekilde yönetmek istediklerini söyleyen Aaron Weiss, HP’nin HP Engage Konsol ve HP Engage Katalog ile bunları karşıladığını, müşterilerin ve iş ortaklarının cihazlarını uzaktan ve güvenli bir şekilde yönetmeleri için modern çözümler sunduğunu belirtti.

Perakendeciler, konuk ağırlama sektörü işletmecileri, ISV’ler (Independent Software Vendors/Bağımsız Yazılım Satıcıları) ve bayiler için tasarlanmış HP Engage Konsolu, perakende satış noktası cihazları ve uygulamaları için kusursuz uygulama dağıtımı ve yönetimi sağlıyor. Bu bulut çözümü ile gelen ayrıcalıklar aşağıdaki gibi sıralanıyor.

 –Verimlilik artıyor. Çalışma süresini artırıp maliyetten tasarruf yaparken, IT çalışanları bir yere gönderilmeden cihaz sorunları uzaktan gideriliyor.

Manual IT çalışmaları azalıyor. Veri odaklı uyumluluk denetimleri ve güvenlik uyarıları otomatikleşerek IT verimliliği artıyor.

Hızlı piyasaya sürüm olanağı sağlanıyor. Cihazları hızlı bir şekilde yönetmeye başlamak için endüstri lideri desteğe sahip, kullanımı kolay bir çözümle son kullanıcıların kurulumu yapılıyor.

HP Engage Konsolu yalnızca kurumsal perakendecilerin cihazlarını yönetmesine değil, aynı zamanda yerinde IT yöneticileri olmayan ve en yüksek performansla tamamen işlevsellik gerektiren küçük ve orta ölçekli perakendecilere ve konuk ağırlama sektörü  işletmecilerine de destek oluyor.

Perakendeciler istedikleri yazılım uygulamaları ile tamamlanmış, iş için hazır çözümler elde etmeye çalışırken, ISV’ler aynı zamanda uygulama ve hizmetlerinin kolay keşfedilebilirliğini de arıyorlar. HP Engage Katalog aşağıda belirtilen özellikleri ile tüm bu sorunlara çözüm olmayı amaçlıyor.

Perakendeciler için kolay keşfedilir. Perakende satış noktası cihazındaki uygulamalar keşfediliyor, yükleniyor ve güncelleniyor.

ISV iş ortakları için kolay yükleme. Perakendecilerin bulması için uygulama ve güncellemeler direkt olarak HP’nin sunucusuna yükleniyor.

HP Engage Konsolu ve HP Engage Kataloğu’nun Şubat ayında piyasaya sunulması bekleniyor. Biz de donanım iş ortaklarımızdan HP’nin bu yeni çözümlerini sizlerle buluşturmayı heyecanla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz