Suvla’nın başarısının ardında ürettiği şaraplar ve Simphony ile yönettiği operasyonu var
… Şarap üretiminin akabinde gastronomiye geçerken direkt ben MICROS Simphony ile hem Eceabat hem de dolayısıyla Kanyon olarak devam etmiştir. MICROS Simphony benim daha evvelden de kullandığım ve faydalarını gördüğüm üründür. Burada da bizim gerek günlük gerek zaman içerisinde haftalık, aylık sistemlerimizde rahatlatıcı, kolaylaştırıcı, akıcı faydalar sağlamaktadır. Misafirlerimizin bize intikal ettiği an tabii ki ilk akılda gelip rezervasyonla başlayıp o süreçte restoranımıza hasıl olduktan sonra servis personeli arkadaşlarımızın siparişiyle birlikte MICROS Simphony devreye girer. Onların siparişlerinin hızlı ve akıcı bir şekilde sistemsel olarak mutfak ve bar departmanlarına yansıması Simphony sayesinde olmaktadır.
Sistem (MICROS Simphony), içerisinde gerek hız gerek verilen mesajlar sağlıklı bir şekilde departmanlar arasında okunabilmesi yani kişilerin gidip gelmeden, süreçte zaman kaybetmeden, efor sarf etmeden o mesajları ve verilen notları alabilmesi ve bunların net olabilmesi operasyonda bize ince noktalarda fayda sağlamaktadır.
EMC’yi (Enterprise Management Console) menü renovasyon değişiklikleriyle alakalı, MC'yi (Materials Control) de stok programıyla ilgili olarak kullanıyoruz. Birbirini destekleyici üniteler. Bize olayın raporlaması, costların zamanında ve düzgün olarak çıkmasıyla doğru orantılı, çok güzel veri akışı sağlamaktadır.
Teknik destek memnuniyeti konusunda da oldukça arkadaşlar bize faydalı oluyorlar. İstediğimiz anda ulaşabilmek ve sonuçlandırma ile doğru orantılı. Bu da bizim sistemimizin daha akıcı, daha sistemsel gitmemizi sağlamaktadır ve bu bizim pek çok da arka planda yükümüzü hafifletiyor.
(Simphony, MC ve EMC’den) Kullanım ve bir kullanıcı olarak, firmasal olarak ve yönetici olarak, idareci olarak ben memnunum.
Yunut Emre Çat
Yiyecek İçecek DirektörüProtel çözümleri ile neler değişti?
Protel çözümleriyle birlikte Suvla Kanyon’un operasyonu çok daha akıcı ve kontrollü hale geldi. MICROS Simphony’nin özellikleriyle rezervasyondan siparişe, mutfak ve barla iletişime kadar tüm süreçler hızlandı, personelin bölümler arası gidip gelme ve not iletme ihtiyacı ortadan kalktı. Materials Control ve EMC çözümleriyle stok takibi, maliyetlerin doğru hesaplanması, menü değişikliklerinin yönetimi ve raporlama safhaları çok daha net ve güvenilir bir yapıya kavuştu.



