Otellerde E-Tahsilat ile Ödeme Almanın 5 Avantajı

0

Teknoloji, her geçen gün, günlük yaşamı kolaylaştırmaya devam ediyor. Değişen dünya ile birlikte otel sahipleri de müşterileri için ödeme yapmayı kolaylaştıran yeni ve alternatif teknolojiler arıyor.

Oteller, alternatif ödeme seçenekleri için yenilikçi teknolojiyi kullandıklarında, daha fazla misafir çekebilir ve ödeme süreçlerini kolaylaştırabilirler. Müşterilerinizin ödemelerini nasıl yapmayı tercih ettiklerini anlamak çok önemlidir. Otellerin ödemelerini almak için kullandığı E-Tahsilat çözümünün sağladığı avantajlar şunlardır:

Misafirlerinize Birden Fazla Ödeme Seçeneği Sunarsınız

Gelişen teknolojiyle birlikte, tüketiciler artık aldıkları mal ve hizmetleri farklı şekillerde ödemeyi tercih edebiliyor. Bu yüzden tüketicinin ihtiyaçlarına yönelik farklı ödeme seçenekleri sunabilmek önem kazandı. Teknolojiyi takip eden ve anlayan otel misafirleri, ödemelerini gerçekleştirmenin alternatif yollarını biliyorlar. Misafirleriniz, check-in yaparken ödeme yaparak zaman kaybetmek yerine, telefonlarına gönderilen linkler ile ödeme yapmayı tercih ediyorlar. Bu yüzden otel sahipleri farklı yollardan ödeme şekli sunmaya açık olmalıdır.

Misafirler Mobil Cihazlarından Hızla Ödeme Yapabilir

Tüketicilerin hayatlarının her alanında, mobil teknolojiye giderek daha fazla bağımlı hale gelmesiyle birlikte, mobil cihazlardan ödeme, konaklama sektöründe büyüyen bir trend. Link ile ödeme, otel misafirlerine istedikleri zaman, bulundukları konumda kolayca ödeme yapma imkanı sunuyor. Yaygın bir ödeme şekli haline gelen E-tahsilat, müşterilerin cihazlarına gönderilen link ile güvenli bir şekilde ödeme yapmasına olanak sağlıyor. Bu çözüm sayesinde, müşteri lokasyonun hiçbir önemi olmaksızın, internete bağlanabilen cihazlardan, 7/24 ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Böylece konuklar için ödeme süreçlerini kolaylaştırabilir ve otelinizin ödemelerini zamanında almasını sağlayabilirsiniz.

İşleme İtiraz Eden Müşteri Profili Ortadan Kalkar

E-Tahsilatın 3D Secure altyapısı ile ödemelerinizi güvenli bir şekilde alabilirsiniz. 3D Secure altyapısı hem misafirlerinizi hem de işletmenizi koruduğu için çok önemlidir. Müşterilerinize göndereceğiniz linklerin 3D Secure altyapısı sayesinde, müşteri kart bilgileri sistemde saklı tutulur. Kredi kartı bilgilerini paylaşmak istemeyen müşterilerinizin otelinize olan güveni ve memnuniyeti artar. Kart sahibinin bilgisi dışında işlem gerçekleştirilememesi sebebiyle, ödemeler sıfır risk taşır. 3D Secure ile yapılan ödemeler onaylı bir şekilde elektronik ortama kayıt edilir ve işleme itiraz eden misafir profili ortadan kalkar.

Müşteri Memnuniyetini Artırabilirsiniz

E-Tahsilat ile göndereceğiniz e-posta ve SMS’ler farklı dillerde hazırlanabilir. Bu sayede, müşterilerinize kendi dillerinde hizmet verebilirsiniz. Ayrıca döviz ile ödeme seçeneği sayesinde farklı para birimleriyle ödemeler gerçekleştirilebilir.
Bu çözümün bir başka avantajı ise eTahsilat ile gerçekleştirilen ödemelerde, müşterileriniz kullandığı karta göre, bankanın sanal POS’una yönlendirilir ve bankanın sunduğu taksitlendirme seçeneklerinden faydalanabilir. Bu sayede müşteriye sunulan hizmet kalitesi artar ve müşteri memnuniyetini de artırmış olursunuz.

Otelinize Ait Tüm Ödemeleri Alabilirsiniz

Otelinizin ödeme alması gereken tüm süreçlerde e-Tahsilatı tercih edebilirsiniz. E-Tahsilat’ın çift yönlü Opera ve Suite8 entegrasyonu sayesinde, rezervasyon numarası sorgusu yaparak ödeme alabilirsiniz. Ayrıca, otelinizde gerçekleştirilen tüm banket ve etkinlik ödemelerinizi alabilir, etkinlik satışlarını gerçekleştirebilirsiniz. İşletmenize ait SPA ve wellness hizmetleri gibi tüm ek hizmetlere yönelik ödemeleri, güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Son olarak, çalıştığınız tüm işletmelere ait cari hesap ödemelerini tahsil edebilirsiniz.

Sonuç olarak, konaklama sektöründe ödeme alma dönemi her geçen gün daha kolay hale gelmektedir. Müşterilerinize göndereceğiniz tek bir link ile güvenli ödeme almanızı sağlayan eTahsilat çözümü sayesinde, hem siz hem de misafirleriniz ödeme süreçlerini kolaylıkla gerçekleştirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz